Post by outvizolhostproc on Mar 15, 2022 8:16:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Universal Hollywood™ App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Universal Hollywood™ App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (korlátlan számú primogem) ▞▞▞
▞▞▞ Universal Hollywood™ App 2022 version ▞▞▞
Nagyszerű alkalmazás, igazán hasznos és kényelmes!
A 8/16-os frissítés óta az alkalmazás összeomlik, és nem nyílik meg
Nagyon hasznos volt😄😄😄😄😁😁
Meglehetősen értéktelen, ha a várakozási idők nem frissülnek. Az alkalmazás jelenleg 40 perces várakozási időt mutat a múmiára, és hetekig. A múmia felújítás miatt zárva tart.
Universal Hollywood™ App Viajes y guías qza
nincs bejelentkezés
NAGY app! Az egyetlen dolog, amit javítani kell, az az, hogy átrendezhetjük az útvonalon szereplő elemeket. Nem engedi, hogy bármit is változtassak a látnivalók hozzáadása után.
Az alkalmazás nem nyílik meg
Vacának tökéletes
Ma elmentünk a Universal Studiosba, és a várakozási idők nem egyeztek az alkalmazásban. az alkalmazás 25 percet írt, de az út 50-et mutatott.
Miért mondják, hogy az olivanders egy lovaglás?
Kétszer telepítettem, és nem szinkronizálódik a note4 szervereivel. Telepítettem az iPod-omra és jól működik. Nem tesz sok jót holnap a parkban az iPodomon, mivel Wi-Fi-re van szükségem az iPodhoz. Komolyan elakadt.
elképesztő
Ez rendkívül hasznos az egész napos tervezésben. Imádtam látni a várakozási időket, és elkészíthettem a saját útvonalam. Ez kötelező, ha utazást tervez a Universal Studios Hollywoodba.
Hmm! Ez egy csodálatos vidámpark, amelyet érdemes meglátogatni, minden alkalommal élvezem, amikor meglátogatom.
A családom két éven keresztül havonta jártam egyetemes stúdiókba. Volt egy haláleset a családban, és 3 éve nem jöttünk vissza. Remélem, hamarosan visszatérhetünk, hogy megnézzük az összes új látnivalót, és használjuk ezt az új alkalmazást.
Nagyon hasznos! melegen ajánlom!
Ez elképesztő
Froglike: The Frog Roguelike Arcade ycx
Ez az alkalmazás nem telepíthető az Android 8.1.0 rendszert futtató Google Nexus 5X készülékemre, és ma megyek a Universal Studios Hollywoodba.
Nem működik
Frissítse a térképet, és tartalmazza a bérletek/jegyeink feltöltésének módját. Más vidámpark-alkalmazások fiók-összekapcsolási képességekkel rendelkeznek.
Kiváló alkalmazás
Tökéletes a napom megtervezéséhez
Jó
Rosszul átgondolt felhasználói felület. A zavaró megnyomások egy hurokba sodorhatják, de még mindig nem jut el oda, ahová szeretne menni, és a HHN játékok része azt mondja, hogy amíg vagyok, nem vagyok a parkban (igen, a helyem be van kapcsolva).
Egyáltalán nem pontos a soridővel
Szerintem nagyon hasznos
ez az én 7u87to on up fo you jo
Szuper alkalmazás köszönöm
Nem működik. Nem nyílik
jó megnézni a telefonomat ahelyett, hogy egy zsúfolt területen sétálnék, hogy lássa a táblát, hogy mennyi az út, és mutassam az időt
Nem tudom, hogyan kell ezt a játékot játszani🙁🙁. El akarok menni a túrákra, és mindegyik zárva van. Ez a játék nagyon szórakoztatónak tűnik. 🌎
Szörnyű térkép. Nem könnyű navigálni. Szerencsére a parkok nem túl nagyok. A várakozási idők nem pontosak. Nehéz úticélt találni.
adj hozzá valamit a fuvarokhoz, hogy tudd, hogy működőképesek-e vagy sem, tudnom kell, hogy működik-e az út, mert nem fogok sorban állni, ha az út elromlik.
Universal Hollywood™ App Пътешествия и местно съдържание emvh
a legjobb hely, amely valaha is visszatért e hónap 24-én
Ez egy nagyszerű agame