(iOS) YouTube Kids for Android TV sonsuz primogemlər üçün fırıldaqçı kodu
Mar 15, 2022 8:28:03 GMT -5
Post by outvizolhostproc on Mar 15, 2022 8:28:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ YouTube Kids for Android TV ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ YouTube Kids for Android TV IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz primogemlər üçün fırıldaqçı kodu ▞▞▞
▞▞▞ YouTube Kids for Android TV 2022 version ▞▞▞
Hamının dediyi kimi. MƏN videoları bloklaya, yaxud hesabıma daxil olaraq övladımın baxdıqlarına nəzarət edə bilmirəm. Reklamları bloklamaq üçün youtube mükafatı ödəyirəm və hətta bu proqramla istifadə edə bilmirəm. Zəhmət olmasa mənə izah edin bu proqramın məqsədi nədir?
Videoların keyfiyyətinə nəzarət etmək üçün heç bir seçim yoxdur.
Uşaqlar üçün çox yaxşıdır, uşaqlar üçün təhlükəsizdir
BU DÜZƏNDİR Mən onu laptopuma yerləşdirdim və işləmədi, amma goggel play-də kompüterdə 1 ulduz i pad 5 ulduzda işləyir
Bir saatlıq uşaq bağçası şer videolarından birini oynayırsınız və başlanğıca qayıtmaq istəyirsiniz? Bir neçə dəqiqə geriyə çevirmə düyməsini basıb saxlamaqdan həzz alın. 80-ci illərdəki VHS oyunçuları sizi bunu etməyə məcbur etmədi. Bu nə cür zibil UX-dir? Başlıqdakı "Uşaqlar" onun uşaqlar tərəfindən yaradıldığını bildirirmi?
Böyüklər VƏ uşaq profillərimizə qarşı konfiqurasiya edilmiş bloklanmış videolara/kanallara hörmət etmir. Əslində, hər dəfə proqramı sıfırlayanda blokladığım kanalları AKTİV olaraq təbliğ edir! Düyməni basıb blok seçərək "məzmunu gizlətmək" üçün təlimatlar var - lakin bu blok seçimi Google TV-də ASLI Mövcud deyil, o, sadəcə olaraq bloklamağa çalışdığım şeyi oynayır! Bu proqramı yazan hər kəsin övladı olmadığı aydındır, bu heç bir mənalı QA keçməzdi. Bu proqrama görə google-dan hətta Google TV cihazımın pulunu geri qaytarmasını tələb edərdim! Bu sözün əsl mənasında yem və keçiddir!
Android proqramı kimi heç nə yoxdur. Xüsusi kanalları bloklamaq mümkün deyil. Böyük vaxtda təkmilləşdirməyə ehtiyacı var.
Sky Baron: War of Nations Екшън nqhr
Səsli axtarış YT Kids Android telefon/planşetində olanları təkrarlamaq üçün çox yaxşı xüsusiyyət olardı
israildə android tv-yə (xiaomi mi box s) quraşdıra bilmir
Məzmunu daha yaxşı idarə etmək və qızımın reklamları görməməsi üçün daxil ola bilməliyəm, çünki mən bir səbəbdən premium hesaba pul ödəmişəm. Bunu düzəldin və proqram mükəmməl olacaq.
Sadəcə bunu mənim NVDIA Shield-də quraşdırdım. Çox həyəcanlandım, çünki uşaqlarımın adi YouTube-dan istifadəsinə icazə vermirəm. Mən sadəcə başa düşə bilmirəm ki, niyə səsli axtarış yoxdur. Kiçik uşaqlar axtarmaq istədiklərini yaza bilmirlər. Səsli axtarışı demirəm, sadəcə olaraq TV-də HƏR ŞEYİ asanlaşdırır (hətta böyüklər üçün).AppleTV Kids Youtube tətbiqinin Google-un TV platformasından daha yaxşı olması olduqca kədərlidir. Apple TV proqramı valideyn girişini əlavə edir, beləliklə siz seçim ekranında hansı kanalların və videoların görünəcəyini fərdiləşdirə bilərsiniz. Yeni GoogleTV platformasının istifadəyə verilməsi ilə ümid edirəm ki, bu proqram yenilənəcək.
Bu proqramın estetikası gözəldir, lakin bu versiya daha yaxşı valideyn nəzarətinə ehtiyac duyur. Google Family Link Android TV ilə uyğun gəlmir, ona görə də yalnız tövsiyələr üçün təsdiqlənmiş məzmun kimi məhdudiyyətlər tətbiqin bu versiyasına tətbiq edilməlidir. Övladlarının hansı məzmunu gördüyünə nəzarət etmək istəyən valideynlər üçün onsuz demək olar ki, faydasızdır.
Mənim telefonumda/planşetimdə youtube uşaqları quraşdırılıb və uşaqlarım bunu sevirlər. Mən onu Android TV cihazlarımda quraşdırmışam və heç vaxt istifadə olunmur. Niyə səsli axtarış yoxdur? Bunun mənası yoxdur. Onlar sadəcə adi youtube proqramına daxil olurlar və istədikləri axtarışa səs verirlər. Çox vaxt onlar bunu əldə edirlər, lakin Full Youtube proqramında da bəzi uyğun olmayan materialları tapıb onlara baxacaqlar. LÜTFEN Android TV-də YouTube Kids üçün səsli axtarış əlavə edin!
yeniləmə: buraxılış 1.04 nəhayət qəzanı düzəldir!
Mən bu proqramdan Sony televizorumda istifadə edirəm ki, həqiqətən də işləyir və uşağım xoşbəxt idi. Bu günə qədər nə baş verdiyindən əmin deyiləm, amma uşağım onun cizgi filminə baxarkən proqram istifadəçi seçim menyusuna (qırmızı ekran) qayıdır. çox diqqəti yayındıran təsadüfi baş verir.
Ciddi olaraq, Google-un öz platforması üçün Youtube uşaq proqramı YouTube mükafatına hörmət etmir və onlara baxmamaq üçün pul ödəsəniz də, uşaqlarınıza reklamları zorlayır? Seçim yoxdur, parametrlər yoxdur? Bunun üçün bir az səy göstərin...
Bu, Android TELEFONLARI üçün "Youtube Kids" proqramından çox fərqli proqramdır. Bu, uşaq profilləri yaratmaq bacarığı, həmçinin uşağınızın baxa biləcəyi məzmunu əl ilə seçmək imkanı (Yalnız Təsdiqlənmiş Məzmun) kimi çox vacib funksiyalardan məhrumdur. Bu tətbiqdə olduqca uyğun olmayan materiallar görünür və böyüklər tərəfindən ciddi nəzarət tələb olunur.
Hamı kimi. Limitlərdən və ya filtrdən istifadə etmək istəyirsinizsə, bu, əsasən faydasızdır. Niyə google? Niyə etdiyiniz hər şey yarımçıq qalıb?
Android TV üçün YouTube Kids proqramında bir çox vacib xüsusiyyət yoxdur, bunlardan ən əsası videoları və kanalları bloklamaq imkanıdır. Kanalları və videoları bloklamaq bacarığı övladlarının baxdıqlarına nəzarət etmək istəyən hər bir valideyn üçün son dərəcə vacibdir.
Bu proqram YouTube Kids telefon/planşet tətbiqlərinə EKVİVALENT DEYİL. Google hesab edir ki, uşağınızın media istehlakını idarə etmək istəyirsinizsə, onun şəxsi elektron cihazı almalısınız. Əgər bu, valideynlik fəlsəfənizlə uyğun gəlmirsə, Google YouTube-un sizin üçün olmadığını qərara alıb. YouTube Kids tətbiqi vasitəsilə onların Youtube istehlakı üzərində daha yaxşı valideyn nəzarəti əldə etmək üçün mən xüsusi olaraq Google TV ilə yeni Google Chromecast aldım. Deyəsən, 50 dollar xərcləmişəm, çünki övladımın idarə olunan hesabını bu proqrama bağlaya bilmirəm – o, sadəcə olaraq, fərdiləşdirilməmiş istifadəçi təcrübəsi təklif edir. Kanallara abunə ola və ya kanalları bloklaya bilməzsiniz. O, sadəcə olaraq YouTube-un uşağınızın yaşında olan ümumi uşağın izləməli olduğu hər şeyi göstərəcək. Əlbəttə ki, övladlarınız *həmişə şəxsi elektron cihazda YTK proqramından idarə olunan məzmunu yayımlaya bilər*, ona görə də bəlkə siz onlara onlardan birini almalısınız? İşin mahiyyəti budur: Google hesab edir ki, valideyn YouTube-da baxdıqlarını idarə edə bilməsi üçün hər bir uşaqda planşet olmalıdır. Öz övladlarımı böyütməyə gəlincə, daha çox razılaşa bilməzdim. Gənc yaşlarında onların media istehlakının ailə məkanında olmasını istəyirəm ki, mən bunu izləyə bilərəm və onlarla müzakirə edə bilərəm. Başqa bir problem: YouTube premium ailə abunəliyi üçün ayda 15 dollar ödədiyiniz üçün siz və ailəniz YouTube-dan reklamsız istifadə etsəniz belə, Google yenə də uşaqlarınıza reklam göstərəcək, çünki yenə də bu proqramı bir hesab. Nəhayət, mən bu proqramı silirəm və altı yaşlı uşağıma adi proqramdan və məhdudiyyətsiz böyüklər hesabımdan istifadə edərək YouTube-a qayıtmağa icazə verəcəyəm. Chromecast yəqin ki, Google-a qayıdacaq. Ola bilsin ki, onlar YouTube-u planşetləri və ya telefonu olmayan uşaqlar üçün təhlükəsiz və əyləncəli etmək məsələsinə ciddi yanaşanda yenidən cəhd edəcəyəm.