Post by partopclisubti on Mar 16, 2022 19:39:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack hra (zvýšenie kryštálov) ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Witch 3 Saga 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra, ale môžem si ju zahrať len párkrát, kým ma všetky vyskakovacie okná v hre obťažujú a prestanem hrať znova na mesiace. 13 vecí, ktoré som musel kliknúť a zavrieť od konca úrovne, kým som mohol začať ďalšiu, 13!!!! Vybíja to aj batériu telefónu. Chápem, že sa snažia urobiť z toho lepšiu hru, ale môj bože, musia vyskakovať každú maličkosť? Ak chcem vidieť, kde som v pretekoch, pôjdem sa pozrieť alebo si dám možnosť preskočiť veci, keď prídu.
zlyhava pripojenie
Po zasiahnutí cieľových loptičiek stále mrzne a nepohne sa ďalej, pokiaľ nevypnete!
Dá sa
Zábavná hra
Zabavam sa.
skvelá zábava vôbec najlepšie pre istotu. veľa zábavy. Niektoré úrovne sa zdajú byť extrémne ťažké pre normálnu úroveň. Hra pohlcuje a teraz znova. Vždy v nevhodnú dobu. Veľa fun.has habbit podvádzanie vás z kúziel. Ako dostať sa spojil s ľuďmi, ktorí hrajú 1 bicykel a prestať.
Dobrá.
Je to dobrá hra.
Fajn hra...
Pretože som si zarobil zlato, ale hovorí sa, že najprv daj peniaze a potom máš svoje zlato 'takto dávam 4 hviezdičky😼😼
Prečo táto hra nie je v angličtine? A keďže som si stiahol Bubble witch, môj facebook je v inom jazyku.
Hra sa neaktualizuje. Vyskúšali ste všetky návrhy na otázky a odpovede, ale nič nefunguje. Pri otváraní stavov nie je pripojenie k internetu, ale môžete bez problémov dostávať e-maily, položky google, pripojiť sa k FB. Nakoniec som hru preinštaloval, aby fungovali doplnky, pretože vývojári hry ma zastrašili. Ďalšou sťažnosťou je, že funkcia získavania odmien stúpaním po rebríčku s ostatnými hráčmi. Prečo alebo ako môžete súťažiť, keď sa umiestnite proti hráčom, ktorí to už dokončili
Milujem zmeny, a tak oveľa viac spôsobov, ako získať odmeny a vyhrať!!! Pokračuj v dobrej práci!!! Hrám to, odkedy máte 2. vydanie, milujem nové. Jedna vec, ktorú hrám od bubble witch 2, by nemalo trvať tak dlho, kým som vyhral ten, ktorý nie je označený ako ťažký alebo veľmi ťažký. Som skúsený hráč, môže to byť frustrujúce.
Zatiaľ dobré, ale stále som trochu skeptický, kým neuvidím viac.
Milujem túto hru, nemôžem ju prestať hrať, nemôžem sa dočkať, kým sa dostanem na nové úrovne, aby som zistil, čo je za rohom, poďme hrať
Dobrá hra je zábavná... .
Na ukončenie hry je potrebných 7 klikov!!!? A chvíľu trvá pokiaľ nájdeš. Nože borci urobte s tým niečo.
Objaví sa príliš veľa. Príliš veľa krokov, keď vyhráte úroveň a chcete prejsť na ďalšiu úroveň.
Túto hru som hral predtým až do úrovne 874. Získajte nový telefón a nemohol som znova prejsť z tejto úrovne. po spustení na úrovni 1 je veľmi pomalý a frustrovaný.
<a href=""></a>
Hra stále mrzne 🥶 😤
Stratil som záujem o túto hru, už to tak nehrám, pretože v tejto hre nie je nič nové. Či už chcem hrať alebo nie, momentálne som na úrovni 2808.
Bubble Witch 3 Saga Mõistatusmängud wjl
Absolútne úžasná hra, hrám ju už roky, len ju neviem zmazať.
Stále sa zastavuje... nedá sa spustiť nová hra... nedá sa hrať.
Bubble Witch 3 Saga Teka-teki erjs
Bubble Witch 3 Saga Quebra-cabeça lcpa
Zábavná hra, napríklad odmeny, ktoré vám pomôžu prekonať úrovne. Nie je jasné, či sa mihnúce rozprávkové svetlá používané na stavbu domu, plotu atď. podieľajú na gamw?
Hra vyzerá, že môže byť zábavná, ale príliš zamrzne a kazí sa, aby ste si ju skutočne užili. Bolo to nové sťahovanie a dokonca zamrzol pri tlačidle prehrávania. Musel som hrať iba jedno kolo a potom som to vymazal, pretože by ma tieto problémy obťažovali. Neodporúčal by som hru, ktorá sa od začiatku kazí. Druhou hviezdou je, že sa mi hra páčila, ak opravia problémy, bola by to dobrá hra.
Oblasť svadobných hier je hrozná. Dokončili ste všetky hry, hra stále hovorí, že ťuknite na ľubovoľnú oblasť, ktorú chcete hrať, ale nie je tam žiadna oblasť, na ktorú by ste mohli ťuknúť. Ako mám hrať hru???
Bubble Witch 3 sága Hra sa nenačíta, odinštalovala som 4-krát
zábavné, časovo náročné, náročné.... určite nie žobrák, skôr niečo, čo by ste mohli zhodiť pár dolárov, "keby ste chceli", ale nie je to nutné.... AKTUALIZÁCIA.... jasne , hra ma algoritmy, ktore sa vas snazia donutit kupovat.... rozmyslal som nad nakupom zo zdraveho rozumu, ale s modrymi gulami udierajucimi do modre otvorene oci a prave zavretie, to je kravina... tiez budem mat smer perfektný a potom to spustí loptu do bizarnej situácie... chýba dôslednosť
Hra sa zrúti vždy, keď pozerám a pozerám reklamu a stratím čokoľvek.
Veľmi zábavné. Animovaná grafika však trvá príliš dlho, kým sa medzi jednotlivými hracími úrovňami dokončí, a je ich príliš veľa. Keď získate neobmedzený počet životov na obmedzený čas, nechcete toľko času plytvať grafikou videa. Tiež je úplne hlúpe, že vás nútia platiť skutočné ťažko zarobené peniaze za zlaté tehličky. Nedeje sa. niekedy. Aplikáciu vymažem, keď mi dôjdu zlaté tehličky, kým dám svoje peniaze.
Zbohom Bublinová čarodejnica. Je čas vás odinštalovať. Hrám to už veľmi dlho a dosiahol som hranicu výplaty za výhru. Nikdy to nebudem hrať pre zisk. Takže, nechcem strácať čas na slepej uličke, je čas prejsť na niečo nové. Dole na záchode, ktorý sa dá odinštalovať, ťa spláchnem, Bublinová čarodejnica.
Je to veľmi úžasná hra na hranie. Bubble Witch 3 sa mi veľmi páči. Je to oveľa lepšie ako Bubble Witch 1 a 2.
Nebola to až taká zlá hra, ale pri niektorých náročných úrovniach ste potrebovali špeciálne loptičky, ktoré vo všeobecnosti stoja dosť peňazí v zlatých tehličkách a jediný spôsob, ako získať zlaté tehličky, je kúpiť kúpiť kúpiť, takže zbohom... príliš chamtivý. Vždy som rád zaplatil za veci v hrách, ale iba vtedy, keď sa veci robia férovo...
Bubble Witch 3 Saga புதிர் gklo
Veľa zábavy, ale chcú viac Trixies
Milujem grafické úrovne a všetky rôzne zárobky, ktoré získate, dokonca aj tým, ako si opravíte svoj dom, urobte si z neho fotky. Je to vynikajúca hra, milujem ju hrať celý deň v noci, keď sa mi vypne telefón 😆 vďaka bubble witch 3 artist an vyhľadávače hier
Zabavna hra
je to v poriadku, ale vždy, keď chytím ducha, vzlietne, keď naňho zatlačím, a nedostanem odmeny, pretože vždy prejde na ďalšiu úroveň, to nie je správne. Napríklad, ak je duch Billy na 468 a ja stlačím, aby som zahral túto úroveň a chytím Billyho na nej kľúčom, potom sa presunie na 470 a nebude dávať odmeny za to, že ho chytil kľúčom. Milujem túto hru.. Hrám našu takmer každý deň hrám roky. Ďakujem za oddychovú hru
Bubble Witch 3 Saga თავსატეხი ltq
Skvelá hra, ale taká otravná! Keď hru otvoríte, medzi úrovňami a po hre, prechádza toľkými vyskakovacími oknami, že jej skutočné hranie trvá veky! Je pravda, že niektoré z nich sú odmeny atď., ale kým ich prejdete, už vás to nezaujíma! "Koľko dní ste nehrali" "Zdieľajte s priateľmi!" "Uložiť postup" "vedľajšie hry" "vaše umiestnenie v lige" "zobudiť strom"... konečne si zahrajte hru a predtým, ako začnete, prejde ďalšími 4 vyskakovacími oknami!
Páči sa mi hra, ale stále zamŕza a odstraňuje moje odmeny. Musím ho vymazať a znova nainštalovať, aby mohol pokračovať tam, kde som bol, ale bez mojich odmien. NEPRÍJEMNÝ!
to je dobre :-)
Zábava♡! Užite si hranie. Milujem túto hru! 5♡ 5-hviezdičkový 🌟✨♥😁🎶 Skvelý čas strávený na prechádzke! ❤💥💥💥👋🎈👄😊🎶👫☮ výbuch! A Náročné! Veľa zábavy!
Najlepší čas vrah niekedy aj po 9 mesiacoch mimo hry, to ešte. Je najlepší čas. Vrah vôbec.
Základná hra kráľa. Dostať sa tak ďaleko, je to príliš ťažké, takže musíte kupovať veci, ktoré nepotrebujete. Nedávajte už Kingovi peniaze, už majú dosť. Mimochodom, vlastní ich Activision
Tona zábavy a dal by som jej 6, ak by to bolo možné, ale v niektorých krajinách, napríklad vo Veľkej Británii, nedostanete plnú verziu hry.
Hra v posledných dňoch padá niekoľkokrát každý deň, čo je veľmi frustrujúce.
Kúpil som si za 1,99 15 zlatých tehličiek plus jeden z 2 zosilňovačov. Posilňovače nedostali žiadne zlaté tehličky, ďakujem, že ste ma podviedli, ak sú zlaté tehličky hanebné.