Post by partopclisubti on Mar 16, 2022 20:09:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Football Manager 2022 Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Football Manager 2022 Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca (mai multe puncte) ▞▞▞
▞▞▞ Football Manager 2022 Mobile 2022 version ▞▞▞
A apărut o eroare când îmi salvez progresul și jurnalul. Mă întorc și m-a pus înapoi, așa că trebuie să reluez meciurile din nou?
Nu prea înțeleg acest joc. Are niveluri uimitoare de detalii, dar jocul real este remarcabil de ușor. Man United se luptă în ligă, dar în joc sunt confortabil primul. Abia schimb echipa și nu mi-am schimbat tactica o dată, nici înainte, nici în joc. Cu toate acestea, câștig aproape fiecare meci. O altă lipsă de atenție la detalii este ciudată - de ce echipele adverse ridică un zid de un singur om pentru cornere? Care blochează în mod regulat loviturile de colț? Nu am văzut asta niciodată în viața reală!
Joc cam la fel ca anul trecut, singura diferență este schema de culori care vă face ochii să sângereze. Încă probleme cu transferurile (de cele mai multe ori echipele se așteaptă la prețuri nerealiste pentru jucători, se pare că orice jucător pe jumătate decent are minim 50 de milioane de lire sterline de cumpărat. Dar, în același timp, vei fi norocos să ți se ofere valoare de piață pentru proprii jucători)
Cea mai frustrantă lansare pe care am văzut-o vreodată!!!!! Am cumpărat fm20 brilliant fm21 și mai bine. Am lista scurtă de jucători, ghici ce? Nu este acolo? Faceți o ofertă pentru un jucător? Ghiciți ce zboară din lista dvs. scurtă fără avertisment: căutați un jucător? uita, uita sa gasesti jucatori tineri la Barcelona B ca nici macar nu poti gasi jucatori normali NORMAL!!!! trebuie să mergi literalmente la club și să-l găsești manual, ieși de pe ecran și revii fără să lucrezi, prietene se blochează literalmente
Ecranul s-a întins, făcându-l nejucat, a fost totul în regulă până m-am întors pe el, utilizând în prezent S20.
Cumpăr și joc acest joc de mulți ani, iar anul acesta pentru mine este cel mai rău de până acum, ținte nerealiste pentru echipe și chiar dacă atingeți ținte jocul găsește o modalitate de a vă concedia în orice fel. Mi se pare că a fost făcut pentru ca tu să eșuezi, forțându-te să cumperi toate opțiunile, să nu mai fii gready și să te concentrezi pe plăcerea jocului, te rog.
Jocuri distractive, dar care ar putea fi îmbunătățite pentru a imita experiența desktopului
Nu se poate începe meciul apare încă prea des
Vă rugăm să introduceți indonezia în acest joc... Vreau să îmi gestionez țara...
Îmi place managerul de fotbal care îl joacă de cândva pe atari st
Dezamăgit de modificările actuale la acest joc... serios nu-mi place să joc acest joc ca înainte... există o greșeală minoră care trebuie îmbunătățită în motorul de meciuri
într-un meci amical, echipa mea a marcat dar scorul nu s-a schimbat, ar trebui să fie 3 sau 4 goluri, fără ofsaid, fără fault, dar scorul păstrează 2-0. scorul nu s-a potrivit cu golul propriu-zis. Sunt un mare fan al FM de ani în urmă, vă rog să remediați aceste erori
După ce am citit o mulțime de recenzii bune și rele, am decis să cumpăr un joc, deoarece am jucat mulți ani, jocul a blocat la inițializarea jocului. Ecranul este încă așa. În cazul în care ar fi ascultat cei care se îndoiesc, jocul pare să aibă câteva sughițuri în acest moment
Football Manager 2022 Mobile Sport rif
Cumpăr în fiecare an și această ediție este una dintre cele mai proaste. Imposibil pentru mine să spun ce poziție este naturală (noua actualizare a înrăutățit situația). Sistemul de căutare a jucătorilor este doar stricat, trebuie să faceți totul manual. Permisele de muncă au fost defectate la salvarea mea. Tacticile au, din nou, un impact redus. Cumpăr mereu de pe mobil, dar după această ediție am terminat.
Vă rugăm să ne permiteți să selectăm din nou ligi, ca în toate celelalte jocuri FM pe care le-ați lansat. Jocul merge atât de lent cu toate League Ones și League Two care vin împreună cu Premier League, încât, sincer, nu îmi pasă și nu vreau să joc. O altă notă despre schema de culori, așa cum au menționat alții - mi se pare extrem de greu și nenatural să văd nuanțele de verde care vin împreună cu pozițiile naturale ale jucătorilor. Sunt mult prea asemănătoare în comparație cu alte jocuri.
Nu destul de bun încă. Am pierdut detaliile despre echipa pe care o alegem în primul joc în care am jucat. Cel cu statut financiar, sau capacitate de stadion, sau în ce campionat regional se află echipa.. Edit: VA ROG PUTEȚI ADUCE OPȚIUNI MAI AVANSATE ÎN EDITORUL ÎN JOC? CA TĂSĂRILE JUCĂTORILOR SAU ABILITATEA ASCUNSĂ
Problema fundamentală cu acest joc este experiența ridicol de nerealistă pe piața de transferuri. Alte cluburi nu vor face oferte de peste 50 de milioane de lire sterline pentru jucătorii tăi de top, dar vor întrerupe negocierile deoarece cred că „250 de milioane de lire sterline este o ofertă derogatorie”. Mane nu va accepta mai puțin de... Așteaptă... 750.000 pe săptămână pentru contractul său, dar după ce se transferă gratuit acceptă un contract de 200.000 lire sterline cu PSG. Devine atât de bizar încât nu-ți poți păstra jucătorii buni și nu poți obține alții noi.
ei bine, încă nu sunt complet sigur dacă am vreo influență asupra acestui lucru sau este complet aleatoriu, dar continui să joc....
Motivul pentru care jocul este atât de lent este că atunci când selectezi o națiune, toate diviziile din acea țară sunt adăugate automat la joc. Dacă aleg Anglia, se adaugă 7 ligi. De ce? Atâția oameni s-au plâns de asta. Opțiunea de selectare a diviziilor a existat în FM 20 și 21. De ce ați eliminat-o acum? Am dezinstalat jocul din acest motiv. De asemenea, nu există opțiune de schimbare a culorilor. Este prea luminos și îmi dă bătăi de cap în timp ce joc. Vă rugăm să remediați acest lucru în curând.
Jocul are o mulțime de erori, imaginile nu funcționează jocul este blocat. Rambursează-mi banii, așteaptă până în 2023
Chiar dezamăgit... Poate începe un nou sezon deoarece aplicația nu mai rulează
O mulțime de mici modificări de la fm21 care îmbunătățesc cu adevărat calitatea vieții jocului. Cercetarea este rafinată și mai curată, căutarea jucătorilor are intervale de vârstă reglabile, iar IA de joc face mai multe transferuri și umple găurile în cluburi
Joc strategic bun
după ultima actualizare pe versiunea mobilă fm2022, eu și alți jucători am avut aceeași problemă.. timpul de așteptare de la o zi la alta este mult prea lung, suntem legitimi să așteptăm aproape 1 minut pentru a ajunge la a doua zi.. vă rog întoarce-l înapoi.
Cel mai bun joc de manager care a apărut vreodată.
Jocul rămâne blocat pe ecranul de procesare timp de aproximativ un minut între zile. Joc decent, dar momentan nejucat. Voi schimba ratingul la 4/5 odată ce se remediază, dar un joc care nu poate fi jucat nu merită nimic mai mare de 1 stea
Hustle Castle: Medieval games Igranje vlog rgpk
Football Manager 2022 Mobile スポーツ auak
S-a prăbușit după primul sezon. A câștigat liga și acum nu se încarcă deloc
Football Manager 2022 Mobile Sportovní lfuw
Da, mult mai bine decât 21. Bravo dezvoltatori
Necesita reparații cât mai curând posibil, nu vă pierdeți banii încă, cu picioarele lungi, cu probleme și nu puteți încărca jocurile salvate cu un mesaj de eroare de nu se poate copia din director. Evitați descărcarea până când este remediată
Joc genial, iubesc fiecare minut al acestuia
De fiecare dată când simulez un joc obțin 2 rezultate și ambele la fel de fiecare dată, la fel cu competițiile internaționale bazate pe țări, cum ar fi campionatul european de exemplu.Și de fiecare dată când simulez un astfel de joc primește 2 rezultate și ambele la fel. Întotdeauna salvez jocul, apoi ies și îl încarc din nou, dacă îl simulez din nou, aceleași rezultate, iar și iar. Trebuie să schimbi asta sau voi înceta să joc acest joc. Pana atunci, 1 stea.
Am cumpărat acest joc abia acum câteva zile, am observat că majoritatea pozițiilor jucătorilor nu sunt așa cum ar trebui să fie. Salah este în poziție verde pe aripa stângă când joacă pe aripa dreaptă, Mane joacă verde în față în loc de aripa stângă, Trent AA poziția sa este verde în mijlocul terenului central și nu în spate dreapta, lista poate continua. Acest lucru trebuie privit
Îmi voi revizui recenzia odată ce vor sorta bug-ul de întindere, l-au jucat câteva ore fără probleme, apoi dintr-o dată imaginea este întinsă și nu se va întoarce
Continuă să se prăbușească. Aplicația primește o eroare și nu se va încărca. Trebuie să reinstalezi în continuare.
Football Manager 2022 Mobile Deportes ofmy